xxx, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900

O naší pekárně

Haberská pekárna – rodinná firma s tradicí.

Zabýváme se

Naše pekárna se zabývá výrobou chleba, výrobou speciálního chleba, výrobou pečiva, výrobou rohlíků, výrobou housek, výrobou sladkého pečiva, výrobou tmavého pečiva, výrobou koblih, dále do našeho portfolia služeb patří výroba ovocných houskových a bramborových knedlíků a samozřejmě prodej chleba, pečiva a pekárenských výrobků.

Naše lokalita zaměření je především Kraj Vysočina / Středočeský kraj / Pardubický kraj / havlíčkobrodsko / kutnohorsko / chotěbořsko / hlinecko / čáslavsko / chrudimsko.

127+druhů pečiva
36+zaměstnanců
428+chlebů denně
620+km najedeme denně

Haberská pekárna

Haberská pekárna byla vyhlášena široko daleko a housky, pečené v této pekárně se vždy rozplývaly na jazyku. Historie pekárny se datuje dávno před rokem 1989, kdy dlouhá léta vyráběla chéb a pečivo a byla jako součást Východočeských pekáren a cukráren. Po revoluci dostali pekárnu v restituci zpět původní majitelé, od kterých byla pekárna pronajata. Výroba se však zpočátku neustále zvyšovala a prostory začaly být nevyhovující.

Myšlenka postavit si vlastní novou pekárnu, vznikla prakticky na „zelené louce“ na okraji města Habry. V červnu 1999 se poprvé „hráblo“ do země a již 18.prosince 1999 byl upečen první zkušební chléb.

V současné době zaměstnává Haberská pekárna okolo 35 zaměstnanců a má více než 160 odběrných míst na havlíčkobrodsku, čáslavsku, kutnohorsku, chotěbořsku, hlinecku a chrudimsku. Pekárna též provozuje vlastní firemní prodejnu, a to v Habrech.

Disponujeme moderním zařízením, preferujeme tradiční výrobu chleba. Zaměřujeme se také na zdravou výživu a v naší nabídce najdete výrobky z žitné, špaldové i jiné mouky, která zase v mnoha směrech zahrnuje do celozrnného pečiva. Zachováváme tradiční receptury a díky tomu je naše pečivo křehké, čerstvé a vyhlášené.

Naše koláče i buchty všech příchutí vám zpříjemní rodinné snídaně nebo odpolední svačinu u kávy, náš chléb voní venkovem a ovocné knedlíky se rozplývají na jazyku.